- تاریخ انتشار : جمعه 28 فوریه 2025 - 11:49
- کد خبر : 3967 چاپ خبر

دنیا در آستانه تغییر جدید است
به گزارش پایگاه خبری سفیرجنوب حجتالاسلام حسین فضیلتی نیا امام جمعه موقت عنبرآباد در خطبههای نماز جمعه این شهر با توصیه به رعایت تقوا گفت: وجود مقدس امام علی(ع) در خطبهای مشهور به همام، بعضی از اوصاف پرهیزگاران را چنین میشمارند: پرهیزگاران گفتارشان از روی راستی، شیوه پوشاکشان بر پایه میانه روی و رفتارشان بر
به گزارش پایگاه خبری سفیرجنوب حجتالاسلام حسین فضیلتی نیا امام جمعه موقت عنبرآباد در خطبههای نماز جمعه این شهر با توصیه به رعایت تقوا گفت: وجود مقدس امام علی(ع) در خطبهای مشهور به همام، بعضی از اوصاف پرهیزگاران را چنین میشمارند: پرهیزگاران گفتارشان از روی راستی، شیوه پوشاکشان بر پایه میانه روی و رفتارشان بر اساس فروتنی است. از آنچه خداوند برایشان جایز ندانسته است، چشم پوشیدهاند. به علم و دانشی که برایشان سود دارد، گوش فرا میدهند. در سختی و گرفتاری چنان رفتار میکنند که دیگران در حال آسایش و خوشی میکنند.
وی افزود: تقارن ماه عزیز و مبارک رمضان بعنوان بهار معنویت با عید باستانی نوروز یا عید طبیعت یعنی تقارن و مضاعفشدن اهمیت و ضرورت «حال احسن» در وجود ما انسانها.
امام جمعه موقت عنبرآباد عنوان کرد: راهکار توفیق حال احسن، در ساحت فردی، این آموزه دعاى مکارمالأخلاق است که امام سجاد علیه السلام به ما چنین یاد میدهند: خدایا! نیتم را به بهترین و زیباترین نیتها منتهى ساز، و عملم را به بهترین و زیباترین اعمال تبدیل کن.
وی افزود: در ساحت اجتماعی نیز، آیه بسیار مهم و شاخص از قرآن است که میفرماید: «إِنَّ اللَّهَ لا یغَیرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى یغَیرُوا ما بِأَنْفُسِهِم» (رعد: ۱۱). که این آیه گویای یک سنت و قانونی الهی و یکى از پایههاى اساسى جهانبینى و جامعهشناسى در اسلام است، و به ما مىگوید: کلید تحولات اجتماعی و تحولات عظیم در دست خود ما است.
حسین فضیلتی نیا با یادآور شدن ۱۴ اسفند روز احسان و نیکوکاری و ۱۵ اسفند روز درختکاری و هفتهی منابع طبیعی گفت: گرامی میداریم این روزها را خداوند در آیه ۶۰ سوره نمل وجود درختان را نشانه توحید الهی در خلقت و ربوبیت عالم معرفی میفرماید و اینکه هر درخت و گیاهى که مىروید، زیر نظر خداوند و با ارادهى او است.
فضیلتی نیا گفت: یکی از مواردی که مؤمن بعد از مرگ هم از آن بهرهمند مىشود درختکاری است.
خطیب جمعه عنبرآباد خاطرنشان کرد: دنیا در آستانه تغییر هندسه و نظمی جدید قرار دارد و امروز یک تحول بزرگ در دنیا، آغاز شده است.
وی افزود: امروز روزی است که ملتهای منطقه نباید دچار غفلتی بشوند که در دوران استعمار یا بعد از جنگ اول جهانی شدند؛ باید ملتهای منطقه بیدار باشند.
امام جمعه موقت عنبرآباد گفت: مدتها است که هشدار “دنیای در حال تغییر” از بسیاری از نخبههای دنیا شنیده میشود. به طوری که حتی مقامات ارشد غربی که دیر به اعتراف و اقرار میآیند، حدود پنج سالی است که همین حرفها را میزنند.
وی افزود: زمینه و انگیزه این اعترافات، دو رویداد «کنفرانس امنیتی مونیخ» و «نشست ریاض» (بین آمریکا و روسیه در موضوع اوکراین) است. در کنفرانس مونیخ، ترامپ صراحتاً از پایان حمایتهای امنیتی از اروپا سخن گفته است. همچنین آمریکا، در نشست ریاض که برای بررسی جنگ اوکراین برگزار شد، نهتنها نماینده اوکراین را بلکه اروپاییها را هم راه نداد. اروپایی که چند دهه متحد نزدیک آمریکا بود، در طول یک هفته، دوبار در کنفرانس مونیخ و کنفرانس ریاض تحقیر شد.
امام جمعه موقت عنبرآباد افزود: این دو رویداد، مانند پتکی بر سر اروپاییها، واقعیات جدید سیاست بینالملل را چنان نشانشان داد که بسیاری این دو نشست را «نمایش تحقیر اروپا» و «طلاق سیاسی دو سوی آتلانتیک» دانسته و حتی از «پایان ناتو» سخن گفتهاند.
وی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مردم استان آذربایجان شرقی گفت: مقام معظم رهبری در دیدار مردم استان آذربایجان شرقی “ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی” را یکی از محورهای تهدیدات نرمافزاری دشمن برشمردند و گفتند: «تهدید نرمافزاری دشمن هم تا امروز در این کشور و در این ملّت کارساز نبوده. حرف من این است که نگذارید این حیلهی دشمن که همچنان ادامه دارد، در آینده هم اثر کند».
حسین فضیلتی نیا گفت: مقام معظم رهبری همچنین در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات تنها راهحل و دریچه نورافشان کشور در برابر مشکلات را پایبندی به مبانی انقلاب دانستند که اگر بخواهیم فهرست یا ابعاد این محکمات را بازخوانی نماییم، میتوان به این موارد اشاره کرد. ۱. باورمندی به اسلام ناب محمدی(ص)[اصل حاکمیت اسلام سیاسی اجتماعی و نفی اسلام آمریکایی و نفی سکولاریسم تحجری و تجددی۲. اعتقاد به اصل ولایت۳. خداباورى، محاسبات معنوى، اعتماد به وعدههای الهی۴. تقوامحوری در مسائل شخصى، اجتماعى و سیاسی۵. مردمباورى و اعتقاد راسخ به نقش مردم۶. خودباورى و اعتقاد به «ما میتوانیم»۷. استقلال و آزادى۸. اتحاد و انسجام ملی۹. جهانی دانستن نهضت۱۰. استکبارستیزى و مقاومت۱۱. اتحاد و وحدت امت اسلامی۱۲. عدالت اجتماعى و حمایت از محرومان و مستضعفان۱۳. سادهزیستى و اجتناب از اشرافیگرى۱۴. فرهنگ مبارزه، ایثار و شهادت.
وی در پایان ضمن تبریکماه مبارک رمضان از همه دستگاه ها و آحاد مردم درخواست کرد برای حرمت نگهداشت این ماه عزیز هما تلاش خود را بنمایند.
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰